van de Pas aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding

De specialiteit van makelaar van de Pas. Kiezen voor een eigen makelaar biedt vele voordelen. U staat er niet alleen voor en wie u verder ook tegenkomt in het zoek- en koopproces, wij zijn de constante factor en uw vaste aanspreekpunt. Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw woonwensen. Het zoeken gaat veelal via internet maar wij kunnen u daarbij ondersteunen. Geschikte huizen worden samen met u bekeken en beoordeeld op bouwkundige staat, courantheid, juridische aspecten en prijs.

Meestal worden meerdere huizen bekeken en vergeleken. Voldoet de woning aan uw wensen, dan voeren wij namens u de onderhandelingen. In de huidige tijd is dit niet gemakkelijk. Regelmatig zijn er meerdere gegadigden die een biedingsformulier invullen of onderhandelingen met meerdere kopers tegelijkertijd waarbij de vraagprijs wordt overboden. Lastige keuzes, hierin meegaan of wachten op een volgende kans?

Uiteindelijk gaat het er om dat u precies weet wat u koopt, de juiste informatie wordt verstrekt en de kans op tegenvallers tot een minimum wordt beperkt.

Als overeenstemming is bereikt, bespreken en controleren we de koopakte en onderhouden nauw contact met de tegenpartij en uw notaris. Mogelijk moet uw huis nog verkocht worden, wilt u nog een bouwkundige keuring laten uitvoeren en moet een hypotheek worden geregeld. Allemaal zaken die een rol spelen bij de onderhandelingen en het opmaken van een koopakte.We begeleiden het gehele proces tot aan de overdracht bij de notaris.

Een eigen makelaar biedt zekerheid, bespaart tijd en voorkomt een miskoop. Van de Pas is zo’n makelaar die uitsluitend voor kopers werkt. Al meer dan 30 jaar!

Vragen, neem contact op met 06-53368404